REQUEST A QUOTE

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Η κάθε νύφη χρειάζεται τον προσωπικό της χρόνο, ώστε να επιλέξει το νυφικό των ονείρων της. Γι’ αυτό εξυπηρετούμε μόνο κατόπιν ραντεβού, το οποίο διαρκεί περίπου μία ώρα. Έμπειροι προσωπικοί σύμβουλοι με γνώσεις ραπτικής,fitting και styling θα σας εξυπηρετήσουν ώστε να επιλέξετε το νυφικό που σας ταιριάζει.
Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε το νυφικό σας 6-9 μήνες πριν τον γάμο σας, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή όλων των νέων σχεδίων του τρέχοντος έτους.

Από την πρώτη σας κι’ όλας επαφή τα πρόσωπα που στελεχώνουν το συγκεκριμένο κατάστημα, θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη, η οποία πηγάζει από την ειλικρίνεια με την οποία θα σας συμβουλεύσουν. Είμαστε σίγουροι ότι θα νιώσετε άνετα και φιλικά μαζί μας. Στόχος μας είναι το πλατύ χαμόγελο της νύφης, στην επιστροφή του νυφικού και το ευχαριστώ που θ’ ακούσουμε με χαρά. Με θέληση, αγάπη και υπευθυνότητα για το επάγγελμα μας, στοχεύουμε στην καλύτερη παρουσία της νύφης, θέλοντας να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στην ομορφότερη στιγμή της ζωής της.
Στο κατάστημα μας διαθέτουμε ολοκληρωμένη ομάδα συμβούλων, μοδιστρών και στυλιστών που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα ρούχων, το νυφικό που ταιριάζει στο στυλ, στον σωματότυπο και την προσωπικότητα σας. Η απαράμιλλη ποιότητα των νυφικών μας, η ευγένεια, ο σεβασμός και η συνέπεια, μας κάνει να ξεχωρίζουμε στον χώρο του γάμου εδώ και 30 χρόνια.

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα σας δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες. Καλό θα ήταν να φοράτε μπεζ εσώρουχα και να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι παπούτσια σε ύψος που μπορείτε να διαχειριστείτε (κατά προτίμηση με χοντρό τακούνι, ώστε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί των ρούχων). Καλό θα ήταν να σας συνοδεύουν ως δυο άτομα, που εσείς εμπιστεύεστε, καθώς οι πολλές και διαφορετικές γνώμες θα σας μπερδέψουν. Εφόσον επιλέξετε το νυφικό σας, σε δεύτερο χρόνο μπορείτε να έρθετε μ όσα άτομα επιθυμείτε για να σας θαυμάσουν.
Φυσικά γίνονται μετατροπές στα νυφικά μας, ωστόσο στα πλαίσια του δυνατού. Για παράδειγμα, μπορεί να σας αρέσει το πάνω μέρος ενός νυφικού και να επιθυμείτε κάποιο άλλο ύφασμα στο κάτω μέρος, από τούλι σε κρεπ ή Mikado και αντίστροφα. Επίσης, μπορεί να θέλετε να προσθέσουμε ή ν ’αφαιρέσουμε την λάμψη σε ένα νυφικό. Έτσι, το νυφικό σας θα πληρεί όλα σας τα θέλω και θα είναι μοναδικό. Αν σε κάποιο ρούχο δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η αλλαγή που θέλετε, θα το γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή. Σκοπός μας σε καθετί που ζητάτε είναι να παίρνετε ειλικρινείς απαντήσεις. Στόχος για ένα όμορφο αποτέλεσμα είναι να κυλήσει χωρίς άγχος και ένταση η κάθε πρόβα. Δεν θα σας παραπλανήσουμε ποτέ υποσχόμενοι μια πλαστή-ψεύτικη εικόνα, που θα καταρρεύσει στην τελική πρόβα. Καλύτερα ένας ΄΄χαμένος΄΄ γάμος παρά μια δυσαρεστημένη νύφη.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα τα μεγέθη. Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία σε mid-size και plus size νυφικά, που είναι νεανικά και κινούνται στα πλαίσια της μόδας. Φυσικά, αν σας αρέσει κάποιο νυφικό, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στο νούμερο σας, μπορεί να γίνει παραγγελία στα μέτρα σας.

Best Wedding Themes

All Demos Included

With Wedding WordPress Theme you will have everything you need to create a memorable and enchanting online presence. Start create your dream wedding site today.

Request a Quote

Find out first how much you can go to spend and ask us for more information on our contact page.

Contact Us

Let's Get in Touch